Vídeos

✅ Junts per Tàrrega defensem el manteniment de l’alberg de persones sense llar a la nostra ciutat.
❌ El tripartit d’ERC, CUP i PSC ha decidit suprimir aquest servei.
📱 En aquest vídeo us ho expliquem en un minut.
📣 IMPORTANT: informació de servei!
❗ Aquests són els canvis en els locals de votació a Tàrrega per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer de 2021.
🗳 Amb seguretat, tothom a votar!
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que ha tingut lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Rosa M. Perelló llegeix un fragment del llibre de Joaquim Forn “Escrits de presó”
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que ha tingut lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Martí Pijuan llegeix un fragment de Lluís Llach, del llibre “Contes per ser lliures. 11 relats pels drets civils”
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que tindrà lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Raül Palacios llegeix un fragment del llibre de Jordi Cuixart “Ho tornarem a fer”
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que tindrà lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Gisel Llobet llegeix un fragment de Raül Romeva, del llibre “Esperança i llibertat”
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que tindrà lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Anna M. Farré llegeix un fragment de Jordi Cuixart, del llibre “Contes per ser lliures. 11 relats pels drets civils”
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que tindrà lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Carles Pascual llegeix un fragment del llibre de Carles Puigdemont “La crisi catalana: una oportunitat per a Europa”
Tot i l’excepcionalitat del moment, Junts per Tàrrega volem sumar-nos al Sant Jordi d’estiu, que tindrà lloc el dia 23 de juliol de 2020. En aquest cas, Marta Torre llegeix un fragment de Marta Turull, del llibre “Abans ningú deia t’estimo. Testimoni de filles i fills de presos polítics”