Ramon Tremosa es compromet a treballar per recuperar les obres espoliades del Museu de Lleida

L’acte ‘Junts amb la cultura’, 100% telemàtic, ha comptat també amb la participació de la consellera Àngels Ponsa i de les candidates Cristina Casol i Rosa M. Perelló

El cap de llista de Junts al territori de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, Ramon Tremosa, s’ha compromès a treballar per recuperar les obres espoliades del Museu de Lleida, ara dipositades a Sixena, per tal que puguin tornar a casa. Ho ha dit en la seva intervenció a l’acte ‘Junts amb la cultura’, en el què també hi han participat la consellera Àngels Ponsa i les candidates Cristina Casol i Rosa M. Perelló.

Tremosa també ha defensat la necessitat de “reforçar les centralitats culturals”, per tal que es puguin desenvolupar activitats de rellevància arreu del país i, en aquest sentit, s’ha compromès a facilitar l’accés a la cultura del conjunt de la ciutadania i a promoure una oferta feta a Ponent, l’Alt Pirineu i Aran. “Cultura i llengua són elements conformadors de la identitat i la nació catalana, i un dels nostres objectius és la seva defensa”, ha dit Tremosa.

La jornada ha tingut la cultura com a eix central i, en aquest sentit, l’equip de Junts també ha organitzat diverses xerrades al voltant de la creació artística i literària i de les escoles artístiques del territori, que han comptat amb convidats de la talla del conseller Lluís Puig i del director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí.

Tàrrega, 12 de febrer de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *