Perelló: “Tàrrega compta com a capital econòmica, cultural i de les persones”

Aquest vespre ha tingut lloc la presentació de Junts per Tàrrega i de la seva cap de llista. Hi ha participat Eduard Pujol, Toni Postius i Meritxell Lluís

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha explicat aquest vespre la raó per la qual aspira a seguir treballant des de l’alcaldia, després de les eleccions municipals del 26 de maig. “Treballaré per una ciutat pròspera i amb una major qualitat de vida per a tots els targarins i targarines”, ha assenyalat en l’acte de presentació, que ha tingut lloc al Casal Cívic, amb l’assistència de 150 persones.

Perelló ha subratllat que el projecte pivota en una idea essencial: “Tàrrega compta”. “Tàrrega com a ciutat global i íntegra, situada en el mapa de Lleida, de Catalunya i del món”, ha afirmat durant l’acte, en què també hi ha intervingut el portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol; el diputat al Congrés dels Diputats i candidat de Junts per Lleida, Toni Postius; i la presidenta de l’Associació Catalana pels Drets Civils i dona del conseller Josep Rull, Meritxell Lluís.

“Tàrrega compta com a capital econòmica, com a capital cultural i com a capital de lespersones”, ha remarcat Perelló. En la seva opinió, “Catalunya compta per Tàrrega i Tàrrega compta per Catalunya. Som exponent i exemple del país que volem: il·lusionant, centrat en les persones, democràtic, lliure, creatiu i just”. Així mateix, ha indicat que la ciutat té “uns fonaments sòlids que ens permeten albirar un horitzó d’optimisme, que generi més oportunitats i un major benestar a tots els targarins i targarines”.

En l’àmbit econòmic, ha citat el projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial
(PECT), anomenat Motors per al Segarra-Garrigues i, en el sector cultural, la Fira Tàrrega, que enguany celebrarà la seva 39ena edició. Tanmateix, la cap de llista ha afirmat que les persones “compten per damunt de tot”. A parer seu, “només podem entendre la política si és per servir i millorar la vida a la gent”.

En aquest sentit, Perelló ha explicitat que aquest projecte “té el camí traçat i sabem com arribar amb èxit a la meta: fent-ho junts. Perquè junts és la manera com fem avançar la ciutat. Amb un projecte compartit de ciutat, teixint complicitats amb les més de 160 entitats de la ciutat i amb el teixit empresarial”. D’altra banda, tha recordat que junts també “és la manera com donem el millor de nosaltres mateixos com a país. Ho vam demostrar en el referèndum de l’1 d’Octubre. Aquell dia vam mostrar, a ulls del món, el nostre compromís amb la democrаcia i amb la llibertat”.

En l’acte presentat per Marta Torre, Meritxell Lluís ha llegit una carta de Josep Rull. En la missiva, el conseller recorda que, fa quatre anys, “vaig tenir el privilegi de presentar-la com a candidata a l’alcaldia. Malauradament, la ignomínia del nostre empresonament, a 600 quilòmetres d’aquí, m’impedeix ser físicament amb vosaltres. Com a conseller de Territori i Sostenibilitat, vam poder treballar plegats. La Rosa Maria és duríssima a l’hora de negociar. Impecable. Els interessos de Tàrrega, dels targarins i targarines, primer. Fermesa, però amb una capacitat extraordinària de teixir consensos i ponts de diàleg. És una dona fiable i la fiabilitat és fonamental”, recull el text.

Així mateix, Postius ha definit Perelló com “una dona decidida, valenta, amb les idees
clares, que posa els interessos dels targarins i targarines per damunt de tot, i està molt
compromesa amb el nostre país”. I, en la mateixa línia, Pujol ha expressat que té “la virtut de la tendresa, de la mà estesa i de la fortalesa quan toca. Els targarins i targarines heu de revalidar aquesta magnífica alcaldessa de Tàrrega”, ha demanat.

En la presentació, Torre ha destacat, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, que Perelló és la primera alcaldessa de Tаrrega; des de fa uns mesos, també és la primera presidenta de la Diptuació de Lleida i, a hores d’ara, l’única candidata confirmada a l’alcaldia de la ciutat. “Ajuda a visualitzar aquest canvi social a casa nostra i a normalitzar una situació que no hauria de ser cap excepció”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *