Perelló aposta per la cultura com a gran motor de creixement econòmic de Tàrrega

La cap de llista de Junts per Tàrrega afirma que “és el cor de la ciutat” i assegura que es mantindran “com un referent del país”

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha assegurat que la seva candidatura confia en la cultura perquè esdevingui “un gran motor de creixement econòmic de la ciutat”. “La cultura és el cor de Tàrrega i hem de seguir potenciant totes les virtuts del nostre patrimoni per treure’n profit”, ha afirmat Perelló, que alhora ha recordat que el municipi és reconegut arreu com “un epicentre cultural”.

En aquest sentit, l’alcaldable de Junts per Tàrrega ha destacat que donaran continuïtat a la internacionalització de Fira Tàrrega i que desplegaran un pla de fires com a part de les seves propostes electorals. “Ens permetran generar promoció econòmica i mantenir-nos com un referent cultural en el país”, ha explicat Perelló. Així mateix, ha assegurat que com a novetat engegaran el Via d’Art, un projecte que consistirà a exposar peces del Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega als aparadors del carrer Major, i que duran a terme el Centre d’Interpretació Call Jueu, que preveuen situar-lo al carrer de l’Estudi.

Entre les seves propostes, Rosa Maria Perelló també ha exposat que contemplen un
projecte de recuperació de refugis i l’ampliació de l’Arxiu Comarcal. A més, ha dit que Junts per Tàrrega impulsarà “els tràmits iniciats” per a la museïtzació del Museu Casa Pedrolo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *