La feina feta ens avala

La transparència és un element imprescindible per garantir la salut de tot sistema democràtic. Aquesta ha de ser una tasca constant al llarg d’un mandat i cal fer-la efectiva a través de diversos mecanismes, però aquesta obligació pren més força quan es convoquen eleccions. És el moment idoni perquè aquells qui exercim una responsabilitat pública rendim comptes a la ciutadania sobre la nostra feina al capdavant d’una institució, en aquest cas, de l’Ajuntament de Tàrrega.

Aquests pròxims quinze dies, doncs, dedicarem una part de la campanya electoral a explicar el compliment dels nostres compromisos al llarg dels últims quatre anys. Hem edificat uns fonaments sòlids que ens permeten albirar un horitzó d’optimisme, que generi més oportunitats i un major benestar a tots els targarins i targarines. Només entenem la política per servir i millorar la vida a la gent. I així ho seguirem fent.

En aquest article, permeteu-me que de manera breu, expliqui els principals eixos de la nostra acció a l’Ajuntament. En primer lloc, hem renovat i millorat el centre de Tàrrega: les obres d’adequació de la plaça Major, la reurbanització del carrer d’Urgell i la renovació del paviment de la plaça del Carme i la restauració de la Font del Pati.

En segon lloc, hem construït nous equipaments: el gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà, l’àrea d’autocaravanes, la reforma de la nau 19 de Cal Trepat per al centre d’empreses innovadores i la zona de lleure a les antigues piscines, entre d’altres. De la mateixa manera, hem projectat l’ampliació i millora del CAP, la nova estació d’autobús als antics molls de Renfe i una zona de lleure infantil a la plaça de les Bòbiles.

I, finalment, hem abaixat impostos i hem reduït l’endeutament de les arques municipals. Hem reduït l’IBI un 4% el 2018 i un 5% el 2019. També hem passat d’un deute de 18,2 milions d’euros l’any 2015 a un deute d’11 milions d’euros a finals de 2018. Aquestes xifres signifiquen que actualment tenim un deute del 67% en relació als ingressos corrents; mentre que fa quatre anys aquest era del 114%.

La feina feta ens avala i aquesta és una de les millors cartes de presentació de Junts per Tàrrega per a les eleccions municipals del 26 de maig. Tenim un projecte solvent. Volem una ciutat pròspera econòmicament, amb una major qualitat de vida per a tots els targarins i targarines, i compromesos amb el país i la seva llibertat. Volem una ciutat on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida, sense cap tipus de limitació en les seves aspiracions personals i professionals. Una ciutat que és i que ha de seguir sent de tothom. Per això, el 26 de maig, necessitem la vostra confiança.

Article de l’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, a Nova Tàrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *