Junts per Tarrega es compromet a facilitar ̀ els serveis d’habitatge i buscar noves formules d’ajuts socials

La cap de llista, Rosa Maria Perelló, assegura que “el primer objectiu d’un
ajuntament ha de ser el benestar” i recorda que “ha de tenir en compte a totes les persones”

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha explicat que la seva candidatura aposta per “facilitar els serveis d’habitatge al municipi” i “buscar noves fórmules d’ajuts socials” durant el proper mandat, que començarà̀després de les eleccions municipals del 26 de maig. La cap de llista ha defensat que votar a Junts per Tàrrega és “anar a favor d’un projecte per a tothom, que vol estar al costat de les persones sense excloure ningú”.

Perelló ha recordat que “el primer objectiu d’un ajuntament ha de ser el benestar dels ciutadans i ciutadans” i ha subratllat que “ha de tenir en compte a totes les persones”. Així mateix, la candidata de Junts per Tàrrega ha afirmat que “només així és possible que el progrés i les oportunitats acabin beneficiant a tothom”. 

En aquest sentit, el programa electoral de la candidatura encapçalada per Rosa Maria Perelló tambéproposa altres iniciatives de caràcter social i econòmic per al proper mandat com: ajustar la fiscalitat de manera sostenible, continuar reduint l’IBI –el qual ja han abaixat fins a un 9,42% en els seus darrers quatre anys de mandat–, seguir amb el programa ‘Sempre Acompanyats’ de suport a la gent en soledat no volguda, continuar amb la formació d’emprenedoria al viver d’empreses i consolidar els ajuts a emprenedors i microempreses.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *