Junts per Tàrrega: el valor de la paraula!

Durant aquesta campanya electoral ens hem referit permanentment al nostre projecte com el de la Tàrrega que compta! És una manera de sintetitzar en una frase què desitgem i volem fer realitat en els propers quatre anys des de l’Ajuntament.

Volem una ciutat convençuda de les seves possibilitats en tots els àmbits i que desplegui l’energia necessària per exprimir-les al màxim. Per això Junts per Tàrrega es presenta com un projecte col·lectiu, d’unir forces sense anar en contra de ningú, convençuts com estem que no és possible que aquesta ni cap altra ciutat desplegui el seu màxim potencial si no és capaç de multiplicar les forces a través de la unitat.

Quan diem que volem que Tàrrega compti, diem moltes coses. La primera, que volem que totes les targarines i targarins se sentin protagonistes del futur col·lectiu que tenim al davant. Una ciutat no és res sense la seva gent. I per això el primer que li cal a un Ajuntament és saber que tot el que faci ha de tenir un únic sentit: fer millor la vida dels ciutadanes i ciutadans i evitar que ningú es quedi enrere.
Una ciutat que compta, avança unida i es dona la mà. Per això el nostre programa se centra en el benestar –més salut, més educació, més treball, més esport– com a primera i més important línia d’actuació. Tàrrega compta perquè compten les persones! Aquest és el nostre primer i més important compromís.

I al costat d’aquesta voluntat de treballar en el camp del benestar, també volem fer de Tàrrega una ciutat que sigui referent a tot el país. Volem seguir gestionant bé l’Ajuntament, i volem també traslladar aquesta bona gestió als terrenys que han de fer de la nostra ciutat un lloc més convivencial i millor per viure. Nous equipaments, manteniment dels que ja tenim, medi ambient, enlairament econòmic, etc., tenen en el nostre programa electoral la resposta que necessitem per garantir-nos aquest futur que volem millor per a nosaltres i també per a les futures generacions de targarins i targarines.

El nostre és un programa tan ambiciós com realista. Les nostres propostes són una porta oberta al futur que Tàrrega mereix plantejades des de la seriositat, el rigor i el doble compromís amb la màxima ambició i també amb el realisme per evitar les falses promeses que d’altres projectes polítics no tenen escrúpol a utilitzar.

No parlem per parlar, la nostra paraula és un acord amb tots i cadascun de vosaltres. Ja ho hem demostrat abans i si ens feu confiança ho tornarem a fer. I aquest camí l’hem de seguir fent junts. L’hem de fer amb Junts per Tàrrega.

Article de l’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, a Nova Tàrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *