Junts per Tàrrega confia en l’associacionisme municipal com a peça clau per impulsar la economia de la ciutat

“L’Ajuntament ha de ser el primer motor, però no l’únic”, explica la cap de llista, Rosa Maria Perelló, que assegura que “cal participar en projectes col·laborant amb altres municipis i institucions”

L’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha presentat el darrer punt del seu programa electoral en l’àmbit de polítiques de promoció econòmica. En aquest punt, la candidata ha assenyalat que “és clau anar junts i
de la mà amb tot l’associacionisme del municipi per poder impulsar el potencial de Tàrrega i la seva economia” i ha recordat que “l’Ajuntament ha de ser el primer motor de la ciutat, però no l’únic”. “Les associacions i entitats de Tàrrega són imprescindibles, però cal participar en projectes col·laborant amb altres municipis i institucions”, ha indicat la cap de llista.

Rosa Maria Perelló ha destacat del programa que treballaran conjuntament amb el comerç i les empreses de la localitat per dinamitzar l’economia i ubicar nous comerços i empreses als polígons. També ha assegurat que agilitzaran i revisaran el protocol de revisió de les subvencions a les entitats per ajudar en el seu bon funcionament i que aspiren a fer partícips a les entitats, associacions i pobles del municipi dels projectes de la ciutat.


D’altra banda, s’ha compromés a facilitar els canals de comunicació amb les entitats,
associacions i pobles del municipi, incorporar la participació de les entitats, associacions i pobles de la localitat en el butlletí municipal, i millorarar l’enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament a les entitats, associacions i pobles del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *