Junts per Catalunya organitza un col·loqui a Tàrrega amb la periodista Pilar Calvo

La trobada té lloc aquest dissabte 2 de novembre a les 6 de la tarda al Casal Cívic de la capital del’Urgell (carrer de Salvador Espriu, 9)

“Per la independència, niun vot enrere” és el lema de campanya de la formació sobiranista a les eleccionsal Congrés i al Senat

En el marc de les eleccions al Congrés i al Senat convocades pel proper 10 de novembre, Junts per Catalunya organitza a Tàrrega una trobada-col·loqui amb la periodista i també candidata Pilar Calvo. L’acte, obert a tota la ciutadania, se celebra aquest dissabte 2 de novembre a les 6 de la tarda al Casal Cívic (carrer de Salvador Espriu, 9).

A banda de Pilar Calvo, número 7 al Congrés per Barcelona, presentarà l’acte la portaveu de Junts per Tàrrega i diputada a la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló. També intervindran Raül Palacios, número 4 al Congrés per Lleida, Pirineu i Aran; i Rosalia Carnicé, número 2 al Senat per Lleida, Pirineu i Aran.

Tal i com va assegurar la cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, “l’objectiu és la independència i per això diem: contra la sentència, independència, i per tant, per la independència ni un vot enrere”. Aquesta campanya, ha explicat Borràs, estarà centrada en la força del vot i el que representa: “Aquesta és la força de la democràcia i l’Estat espanyol intenta minar-nos-el”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *