Fem-ho junts!

Des de Junts per Tàrrega, tenim clars quins són els reptes de futur de la nostra ciutat: seguir sent capital de benestar, capital de prosperitat, capital econòmica i capital cultural. Aquesta és la nostra raó de ser. Per això, destinarem tots els esforços de la campanya electoral a explicar als targarins i targarines que la nostra prioritat és que Tàrrega compti.

Però permeteu-me que, en aquest article, posem èmfasi a com volem fer-ho perquè tan important és l’horitzó traçat, com el camí per arribar-hi. Nosaltres ho tenim clar: fent-ho junts. Aquesta és la nostra filosofia de treball perquè junts som més forts, units és com superem les dificultats i, sens dubte, també és la millor fórmula per continuar avançant.

A Junts per Tàrrega tenim el millor equip. Ho pensem i ho defensem, amb tota la modèstia però alhora amb tota la convicció. En primer lloc, perquè som una llista transversal i amb voluntat d’obertura que vol ser l’expressió real de la nostra ciutat, que també ho és. Som plurals perquè Tàrrega ho és. El tarannà plural i divers del nostre projecte fa que sigui un espai de trobada de diferents matisos i sensibilitats, sense que això signifiqui renunciar, en cap cas, a la coherència i, encara menys, a la governabilitat.

En segon lloc, el nostre equip és una multiplicació de compromís, de fermesa, d’ambició i de voluntat sobre la base del treball conjunt. Tenim el convenciment que el talent, el rigor, la solvència, el coneixement i l’experiència han de ser plurals perquè així podrem complir els objectius de futur que ens hem fixat per a la nostra ciutat.

En tercer lloc, som la candidatura per anar a favor de Tàrrega sense anar en contra de ningú. Una llista per il·lusionar, per facilitar la convivència, per treballar, per donar la mà, per escoltar i per parlar clar. I, finalment, som l’equip d’una ciutat en llibertat en un país en llibertat. De la Tàrrega republicana que està al costat dels drets civils i les llibertats.

Volem escriure plegats un nou capítol de la història de la nostra ciutat. Junts, uns al costat dels altres, multiplicant-nos en la suma, inclusius, transversals, ambiciosos, lleials a Tàrrega, als targarins i targarines, lleials al país, lleials a la gent.

Comptem amb vosaltres i volem que compteu amb nosaltres. Junts som més forts. D’aquesta manera, Tàrrega i Catalunya seran imparables.

Article de l’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, a Nova Tàrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *