El grup municipal de Junts per Tàrrega se suma al projecte de Junts per Catalunya

Rosa M. Perelló és una de les 50 impulsores de la formació juntament amb Carles Puigdemont, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Antoni Comín, Josep Rull, Joaquim Forn i Lluís Puig

La voluntat del partit és treballar per la independència de Catalunya i construir un país de progrés, cohesionat i modernitzador

Els 7 regidors i regidores de Junts a l’Ajuntament de Tàrrega s’han adherit al projecte que impulsa el president Carles Puigdemont. En paraules seves, a “Junts per Catalunya sempre hi haurà les portes obertes a tothom qui comparteixi la necessitat d’anar plegats, de sumar per ser més forts, a l’hora de protegir i fer possible el futur del nostre país”.

Rosa M. Perelló ha afirmat que “nosaltres som fidels al mandat de l’1 d’Octubre de 2017. El nostre objectiu és el d’assolir una República Catalana en favor dels 7 milions i mig de catalans i catalanes”.

A les eleccions municipals del’any 2019, Perelló ja va encapçalar una llista transversal i inclusiva, amb una gran presència d’independents. En aquest sentit, “Junts per Catalunya és el referent polític que tenim Junts per Tàrrega, perquè sap combinar diferents tradicions polítiques, unides per l’ideal de la llibertat del nostre país”, ha reblat la portaveu del grup municipal targarí.

Tàrrega, 26 de juliol de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *