Equip

Regidors electes

ROSA M. PERELLÓ
“Som l’equip de la Tàrrega republicana que creu en el futur. Una llista inclusiva, transversal i capacitada que representa l’expressió real de la nostra ciutat”.
CARLES PASCUAL
“Tota la meva experiència està al servei de Tàrrega. Formo part d’aquest equip per ajudar aassolir els objectius que tenim per endavant com a ciutat i com a país”.
GISEL LLOBET
“Apostem per fer de la nostra ciutat un model de consens, suma i transversalitat perquè sigui una capital de primera. Una ciutat que compti”
MARTÍ PIJUAN
“Aquest és l’equip per seguir en el camí de la millora i l’ambició que Tàrrega necessita. El proper mandat és clau i la suma de continuïtat i renovació és cabdal”.
MARTA TORRE
“Vull aprendre i retornar a Tàrrega tot allò que m’ha donat. Perquè som exponent i exemple del país que volem: il·lusionant, centrat en les persones, democràtic i lliure”.
ANNA MARIA FARRÉ
“Vull posar tota la meva energia a lservei d’un projecte de ciutat que té com a primera ambició fer deTàrrega un lloc pròsper per a tots, on tothom hi compti”.
RAÜL PALACIOS
“Crec en una ciutat oberta i acollidora. Cohesionada socialment, amb oportunitats i
el màxim benestar per a tothom. Perquè tot això, i molt més, només ho farem possible junts”.

Membres de la candidatura

ANTÒNIA PÉREZ
“Em sumo a Junts per Tàrrega perquè considero que l’equip conformat al voltant de la Rosa M. Perelló és la millor garantia d’un futur més ambiciós per a la nostra ciutat”.
JOSEP M. MOLINA
“Crec fermament en els valors d’aquest projecte: treball seriós, entrega envers un ideal, voluntat de servei i ambició per fer deTàrrega un lloc encara millor per néixer, créixer i viure”.
CARMINA MAS
“Un projecte de compromís amb el benestar de la gent i amb la continuïtat de la feina feta fins ara. Som el millor equip si volem una ciutat que tingui en compte a totes les persones”.
FLORENTÍ SANS
“Junts per Tàrrega és l’equip del benestar social i del compromís amb les persones, que és el més important en política”.
CARLES VALL
“És l’equip que més eixampla la manera que tinc de definir-me: <<La meva terra, Catalunya; la meva parla, el català; la meva dansa, la sardana; el meu desig, la llibertat>>”.
CARLES SEGARRA
“Vull donar continuïtat al gran treball de gestió econòmica que ens ha convertit en un exemple de rigor i seriositat. Treballarem per una República Catalana, un país de llibertat i dignitat per a tothom”.
MARIA ALIGUÉ
“Em presento per poder aportar una visió des d’una perspectiva més jove i per implicar-me en tot allò que sigui convenient per a la meva ciutat”.
JORDI TORNÉ
“Aquest és l’equip més transversal, inclusiu i experimentat. Junts per Tàrrega és tota una garantia de futur per a la nostra ciutat”.
BLANDINA MARTÍNEZ
“Junts per Tàrrega és la candidatura per assegurar que no malmetem el treball fet i que donem continuïtat a un projecte seriós i ambiciós”.
JOSEP CAPITÁN
“La Rosa M. Perelló ha sabut envoltar-se d’un equip que és com la nostra ciutat. Variat, complementari, transversal i preparat. Junts per Tàrrega és la millor candidatura”.
XAVIER BERNAUS
“Em fa il·lusió perquè en aquest últim mandat ja he participat com a vocal de l’EMD del Talladell. Quan la Rosa em va trucar, vaig decidir anar un pas més enllà en el meu compromís amb Tàrrega”.
CRISTINA RAMON
“Europa, Catalunya, Tàrrega! Tot comença aquí, tot es po taconseguir des de la nostra ciutat. Ho farem possible amb Junts perTàrrega”.
JOSEP CASTELLÓ
“Crec en la política dels valors, la tenacitat, el treball i l’esforç. Si creus en això, la teva candidatura és Junts per Tàrrega”.